Uw partner met het grootste bereik op de 50Plus markt info@mediaplusbv.nl | 035 69 25 999

Full service verkoopkantoor voor de 50Plus markt


Gezondheidsnet.nl

U bent hier: Home > Gezondheid > Gezondheidsnet.nl

Nummer 1 in gezondheid

Gezondheidsnet is de meest gelezen website over gezondheid in Nederland. Maandelijks komen er 2 miljoen unieke bezoekers en dat aantal groeit nog steeds. Gezondheidsnet biedt betrouwbare informatie over talloze medische onderwerpen en voeding, maar ook over bewegen en uiterlijk.

Nieuws en achtergrondinformatie
De redactie maakt dagelijks een selectie van het meest interessante gezondheidsnieuws van (inter)nationale bronnen en herschrijft dit tot toegankelijke nieuwsberichten. De website wordt continu aangevuld met nieuwe artikelen, zodat Gezondheidsnet inmiddels vrijwel elk gezondheidsthema uitgebreid belicht. Van Afvallen tot Zelfzorg. Op Gezondheidsnet lees je hoe je aan gezondheidsproblemen komt en wat je eraan kunt doen. Informatie vind je snel via de zoekfunctie of de encyclopedie. Zijn er nog vragen, dan kunnen lezers terecht bij een team van experts met diverse specialismen, zoals een kinderarts, fysiotherapeut en voedingsdeskundige.

Bekijk website   Tarieven (PDF)

Adverteren

DisplayAdvertorialMailingsExclusieve specialAditorial

advertentie_leaderboard_728_90

Leaderboard

advertentie_medium_rectangle_300_250

Medium Rectangle

advertentie_half_page_300_600

Halfpage

advertentie_billboard_970_250

Billboard

advertentie_floorad

FloorAd

advertentie_inpagevideo

InPage video

Advertorial:

Advertorials hebben een vaste looptijd van één maand. Beeld en tekst wordt kant en klaar aangeleverd.  De redactie maakt het op in de look en feel van de site.

Teaserbox in nieuwsbrief

Een teaserbox in de nieuwsbrief is gericht op traffic naar de site van de klant.

 

Themanieuwsbrief

De themanieuwsbrief is een op maat gemaakte nieuwsbrief rond een bepaald thema. Wij verzorgen de redactionele items in samenwerking en in overleg met de klant.

Partnermailing

De partnermailing is een mailing naar alle nieuwsbriefabonnees waarin één adverteerder een exclusieve aanbieding kan doen.

Exclusieve special:

Een exclusieve special is een partnership voor een periode van 3, 6 of 12 maanden. Gedurende deze periode wordt er awareness gecreëerd voor een bepaald thema, ziektebeeld of klacht.  In de exclusieve special is alleen de adverteerder als merk zichtbaar. Het merk is zichtbaar op alle commerciële posities. Dit zijn de banners, advertorials en aditorial. Indien gewenst worden er artikelen op maat gemaakt.

Aditorial

‘Native ad’-vorm

Facts & figures

Site Profiel

Geslacht: Man: 27% – Vrouw: 73%
Leeftijd: 25 – 65

Bereikcijfers

unieke bezoekers: 3.086.820
aantal pageviews: 9.043.191
Cijfers Google Analytics januari 2019  

Nieuwsbrief

Nieuwsbriefabonnees: 147.745
verschijningsfrequentie: elke dinsdag
© 2019 MediaPlus bv