Image

Plus Magazine

maandelijks

Hét toonaangevende publiekstijdschrift voor zelfbewuste 50-plus vrouwen én mannen. De inhoud kenmerkt zich door objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang.  Alle onderwerpen worden behandeld vanuit het perspectief van de 50-plusser. Serieuze, gedegen need&nice to know  informatie over Mens en Relatie, Gezondheid, Geld en Recht ,Reizen, Cultuur en Lifestyle.

Opl. 219.487 (NOM 2020 Q3 t/m 2021 Q2) Bereik: 856.000 personen NPM 2021-I

factsheet
Image

Max Magazine

wekelijks

Is het tv-magazine van Omroep MAX. Naast de programmagegevens besteedt Max aandacht aan dagjes uit, wonen, gezondheid, financiën maar ook mooie levensverhalen, columns van bekende Nederlanders en puzzels, win-acties etc.   6 x per jaar wordt het magazine ook naar alle leden gestuurd inclusief een ledenkatern.

Opl. 229.981 (NOM 2020 Q3 t/m 2021 Q2)  Hoge oplage 446.000 exemplaren      Bereik: 597.586 personen

factsheet
Image

Landleven

maandelijks

Landleven is hét magazine voor buitenwonen en buitenleven en gaat over het leven dat zich afspeelt buiten de bebouwde kom. Redactioneel aandacht voor o.a. de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, creatieve doe-het-zelf-artikelen, en nog veel meer!

Opl. 123.637 (NOM 2020 Q3 t/m 2021 Q2) Bereik: 636.000 personen NPM 2021-I

factsheet
Image

+Gezond

6 x per jaar

Het grootste gezondheidsmagazine van Nederland.  +Gezond geeft praktische informatie en tips om gezond te worden en vooral gezond te blijven. Interviews met wetenschappers, onderzoekers, maar ook herkenbare en motiverende verhalen van lezers geven inzicht in een breed scala aan onderwerpen.

Oplage 114.113 ex. (NOM 2020 Q1-Q4) Bereik: 160.000 personen NPM 2021-I

factsheet
Image

Plus Reisspecial

Is een populaire reisbijlage van Plus Magazine. Deze bijlage verschijnt in eind Februari en eind Augustus op het moment dat de consument zicht oriënteert op zijn volgende vakantie. Lezers kunnen via een centrale antwoordkaart informatie of brochures opvragen.

Oplage 196.000 exemplaren

factsheet
Image

Enter

4 x per jaar

Enter, het computertijdschrift dat SeniorWeb-leden elk kwartaal ontvangen. Het magazine staat boordevol exclusieve artikelen, informatie, tips en handige producttesten. Tevens vindt u er praktische  computerartikelen en achtergrondinformatie.

Oplage 150.000 exemplaren

factsheet
Image

Plus Puzzels

6 x per jaar

Is een lekker dik puzzelmagazine met een keur van uitdagende kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, doorlopers, sudoku, legpuzzels, blokpuzzels etc. Makkelijk om mee te nemen voor onderweg of lekker thuis op de bank.

Oplage 40.000 exemplaren

factsheet
Image

G/Geschiedenis

8 x per jaar

Hét magazine voor mensen met passie voor geschiedenis. Elk nummer gaat uitgebreid in op een centraal dossier gewijd aan een belangrijk figuur of gebeurtenis. Daarnaast biedt het historische achtergronden van actuele gebeurtenissen, portretten en het laatste nieuws op gebied van onderzoek, wetenschap, tentoonstellingen, boeken en evenementen.

Oplage 26.000 exemplaren

factsheet
Image

Chequeboekje

2 x per jaar

De Plus Voordeel Cheque omvat speciale aanbiedingen voor de lezers van Plus Magazine. Als adverteerder kunt u direct communiceren met deze snelst groeiende doelgroep. De enige voorwaarde is dat iedere cheque een speciaal aanbod bevat.

Oplage 200.000 exemplaren

factsheet
Image

Gidsen

6 x per jaar

Elk jaar maakt Plus Magazine ook praktische gidsen met uiteenlopende thema’s. De thema’s zijn gebaseerd op de interessegebieden van onze doelgroep en lezers van Plus Magazine. Deze gidsen geven de lezer vergaande praktische informatie en handvaten over het betreffende thema

Oplage 20.000 exemplaren

factsheet